Electronica si fotografie

Organizare site              

 

Nunta

Cuvant inainte

   Ziua nuntii reprezinta unul dintre cele mai frumoase momente din viata noastra, este ziua cand decidem sa nu mai fim singuri, iar destinele noastre se unesc pe veci intr-o armonie deplina inconjurata de dragoste si iubire.

Alegerea fotografului

  Alegerea unui fotograf pentru acest eveniment poate fi o alegere usoara sau nu. Cel mai des utilizat criteriu pentru alegerea unui fotograf este cel financiar, apoi cel calitativ. Avand in vedere situatia economica actuala din Romania, este corect sa alegem cel mai bun pret, dar cu o pierdere minima in calitate. Calitatea serviciilor unui fotograf se apreciaza prin recomandari ale unor persoane de incredere, fie prin vizualizarea portofoliului fotografului care ne intereseaza.

  Un alt moment important îl reprezinta discutia cu fotograful, prin aceea ca serviciile pot fi flexibile in functie de buget si de pretentii. Toate problemele trebuiesc solutionate si puse la punct inainte de eveniment. Pe parcursul evenimentului pentru a obtine cele mai bune cadre, fotograful trebuie sa aiba libertate de miscare, de alegere si de surprindere a celor mai bune imagini. El nu trebuie sa fie impiedicat de catre invitatii care poseda camere de fotografiat pentru ca la final toti cei prezenti vor primi fotografii cu toate momentele de la nunta. Pentru ca fotograful sa isi indeplineasca cat mai bine obiectivul si in cele mai bune conditii, este recomandat ca acesta sa primeasca sarcini numai de la persoana care l-a angajat.

Rolul si locul fotografului

   Acesta are o mare responsabilitate fiindca nu isi permite sa se joace cu cele mai frumoase momente din viata unui cuplu, trebuie sa surprinda scene deosebite pe tot parcursul evenimentului, sa ocupe cele mai bune pozitii, sa foloseasca cat mai bine lumina naturala iar din fotografiile realizate sa reiasa toate starile sufletesti prin care au trecut actorii principali si invitatii.

   Eu, ca fotograf profesionist, incerc ca prin fotografiile realizate sa pastrez amintiri placute si emotionante pentru toti invitatii de la nunta. Cele mai reprezentative fotografii sunt adunate intr-un portofoliu digital.

 

Detalii site               

Optimizat pentru Mozilla Firefox, minim 1024x768.
Actualizat: ianuarie 2018