Electronica si fotografie

Organizare site              

 

Montaje electronice nr. 1701 - 1710                                                                <<     >>

inapoi

Nr

Detalii 

Foto

 1701
Comanda pentru instalatie spalare faruri auto

   Montajul electronic permite actionarea pompei de apa de la stergatoare sa se invarta in ambele directii, astfel asigurand stropirea ambelor faruri de la masina.
   Montajul intra in functiune dupa 3 secunde de actionare continua a pompei de spalat parbrizul.


Pret: 90 lei.

 
 1702

Comanda repornire automata pentru centrala termica din rulota

   Atunci cand senzorul de gaz de la centrala termica (CT) din rulota detecteaza lipsa gazului, opreste centrala. Este o masura fireasca de securitate, dar acest lucru implica ca cineva sa se duca sa reporneasca CT, chiar daca este 2-3 noaptea. Montajul electronic citeste aceasta eroare (lipsa gaz) si reporneste CT. Daca exista mai mult de 3 alarme intr-un interval de timp prestabilit (5 minute) atunci montajul opreste CT si avertizeaza optic si acustic. Montajul se alimenteaza cu 12V si se conecteaza la termostatul CT.

Pret: 90 lei.

 

 1703

Turometru digital moto

   Acest montaj permite afisarea turatiei pe un ecran cu digiti sau pe leduri. Alimentare: 12V/0,5A. Senzorul care permite citirea turatiei se monteaza la bobina de inductie.

Pret: 140 lei.

 

 1704

Shift light - auto

   Este un montaj preluat de la motociclete, un led se aprinde atunci cand trebuie schimbata viteza, adica se atinge cuplul maxim al motorului. La masini a aparut ca "Shift Indicator Light", adica un indicator sub forma de sageata (sus - jos) care ajuta soferul sa comute intr-o treapta superioara sau inferioara de viteza. Acest lucru permite o economie de combustibil.

Pret: 100 lei.

 

 1705

Daytime running light (DRL) - auto

  Montajul ("lumini de zi") comanda becurile de faza lunga de la masina la 30% din intensitatea maxima.
  Exista o directiva europeana (2008/89/EC) care instituie incepand cu 2011 obligativitatea aprinderii automate la pornire, inclusiv pe timp de zi, a unor lumini care sa mareasca gradul de vizibilitate in trafic pentru fiecare masina. Conform directivei, asa numitele "lumini de zi" pot fi farurile clasice (faza lunga) sau pot fi sisteme dedicate (acestea sunt leduri de putere care se monteaza pe bara din fata a masinii).
  Link-uri utile: presa_EU, DRL_EU, presa_UK.

Pret: 150 lei (180 lei in cutie).

 DRL
 1706

Termometru, termostat auto programabil (climatronic auto)

   Montajul afiseaza continuu temperatura citita de la un senzor digital montat in interiorul masinii si permite setarea temperaturii dorite. Montajul se conecteaza la 12V si la butonul de aer conditionat (AC), in paralel cu acesta pentru a pastra in continuare setarile manuale.
   Prezentare video: film

Pret: 150 lei.

 

 1707

Jocuri de lumini - auto

   Se pot realiza diverse montaje cu leduri (albe, colorate, RGB) in orice dimensiune, avand jocuri sau efecte de lumina personalizate.

Pret: 50-150 lei.

 

 1708

Controler generator de hidrogen (HHO) - auto

   O masina poate functiona si cu apa pe langa benzina, iar montajul permite controlul generatorului de hidrogen, mai exact regleaza cantitatea de gaz (HHO) degajata din apa. Oxigenul din aer in combinatie cu hidrogenul creeaza un amestec ecologic si cu un randament mult mai mare decat benzina simpla, astfel utilizand un sistem HHO se poate reduce consumul de carburant cu pana la 40%.
   Ce spun altii despre HHO: http://www.runautowithwater.com/
   Optional: ampermetru (30A) si voltmetru digital - 70 lei.

Pret: 140 lei
   - 180 lei in cutie de plastic cu ventilator si 200 lei in cutie de aluminiu.

 HHO

ampermetru 30A

 1709
Indicator nivel apa - rulota auto

   Montajul permite citirea de la distanta a nivelului apei din bazinul rulotei auto. Avantajul acestui montaj consta in faptul ca oricand se cunoaste cata apa se afla in bazin/rezervor, fara a mai fi nevoie sa ridicati patul si sa desfaceti capacul de la bazin. Afisajul este cu digits de orice marime si culoare, putand fi amplasat pana la o distanta de 5m fata de senzorul care se afla in bazin.

Pret: 140 lei (cititorul)
   - 50 lei senzorul in tub de plastic de 13mm

 
 1710
 
 

 

SUS

 

Detalii site               

Optimizat pentru Mozilla Firefox, minim 1024x768.
Actualizat: ianuarie 2018