Electronica si fotografie

Organizare site              

 

Alarme si securitate

Sisteme de securitate pentru casa si masina

   Protectia casei in care locuiti si a masinii personale se poate face numai cu un sistem de alarma care sa se adapteze perfect nevoilor dumneavoastra. Alarma de apartament are avantaje si dezavantaje, iar clientul trebuie sa aleaga cea mai buna oferta in functie de bugetul propriu. O alarma poate sa va protejeze atat de hoti cat si de incendiu sau scurgeri de gaze.

   Clasificare alarme:
A. Alarme simple, fara posibilitati de upgrade, compacte si economice. Din aceasta categorie fac parte seriile B** (din tabelul de mai jos)
B. Alarme complexe, cu posibilitati de upgrade, legatura cu senzorii poate fi pe fir sau radio. Din aceasta categorie fac parte seriile F** si R**
C. Alarme complexe, cu multiple posibilitati, adaptabile la orice spatiu, permit legaturi de voce/date/video. Din aceasta categorie fac parte seriile ***-*V si ***-*G.

   O alarma standard se compune din: unitatea centrala, senzori (magnetici, PIR, soc, fum, gaz), dispozitive de intrare (telecomanda, tastatura), dispozitive de iesire (sirena, stoboscop/flash) module auxiliare (GSM, GPS), baterie/acumulator pentru back-up, cabluri de legatura, modul alimentare cu energie electrica.

   Tarife alarme imobil *

Nr 

Denumire

Tip

Compunere

Lei

1 BKP-IC A unitatea centrala, tastatura, senzor PIR, comunicator pe fir, sirena interna 150
2 BTP-IO A unitatea centrala, telecomanda IR, senzor PIR, sirena interna 235
3 BKP-EC A unitatea centrala, alimentator, tastatura, senzor PIR, sirena externa 200
4 BAA-IC B unitatea centrala, tastatura, telecomanda IR, senzor PIR, comunicator pe fir, sirena interna 390
5 BTP-OOV C unitatea centrala, alimentator, telecomanda IR, senzor PIR, camera video 800
6 FAA-IO B unitatea centrala, alimentator, tastatura, telecomanda IR, senzor magnetic, senzor PIR, sirena interna 225
7 RTA-IC B unitatea centrala, alimentator, 2 telecomenzi radio, senzor magnetic 425
8 RAA-IC B unitatea centrala, telecomanda IR, tastatura, senzor magnetic radio, senzor PIR, senzor PIR radio, comunicator pe fir 600
9 RTA-ICW B unitatea centrala, alimentator, 2 telecomenzi radio, senzor magnetic radio, senzor PIR radio, comunicator pe fir, amplificator 535
10 RAA-IG C unitatea centrala, alimentator, 2 telecomenzi radio, senzor magnetic radio, senzor PIR radio, sirena int, comunicator GSM 850

   Tarife accesorii alarme imobil

Nr

Denumire 

Lei

 

1

 Telecomanda IR

45

 

2

 Telecomanda radio

50

 

3

 Senzor magnetic

12
4  Senzor PIR int 65
5  Senzor PIR ext 40

7

 Senzor magnetic radio

38

 

7

 Senzor PIR radio

113

8

 Senzor fum radio

125

 

9

 Senzor gaz radio

125

 

10  Sirena de interior / exterior 45 / 55

 

Supraveghere video si audio

   Supravegherea video si audio este asigurata de un sistem compus din: unitatea centrala de inregistrare si redare, unul sau mai multe monitoare, camere video si microfoane, cabluri de legatura.
   Se pot asigura si dispozitive de supraveghere miniaturale. Pentru tarife si instalari - sunati.

Sisteme de acces cu cartela

   Aceste sisteme permit atat monitorizarea accesului persoanelor in diverse zone, inregistrarea datei si a orei fiecarei intrari/iesiri cat si restrictionarea anumitor persoane de a patrunde in anumite incaperi. Marele avantaj consta in greutatea redusa a cartelei si lipsa unei alimentari externe, ceea ce confera o autonomie nelimitata.

Nr

Detalii

Foto

 2002
Cititor stand-alone

  Cititorul permite inregistrara pana la 512 utilizatori/cartele. Se alimenteaza de la 12Vcc/1-3A. Cititorul permite actionarea unei yale electromagnetice. Comanda se primeste de la o cartela valabila, recunoscuta de sistem, sau de la un buton extern. Distanta de citire: 4-10cm.

Pret: 150 lei.

 cititor
 2003
Cartela / tag cititor 125kHz

  Cartela / tag-ul sunt compatibile cu cititorul de mai sus. Tag-ul se poate pastra pe inelul de la chei.
  Cartela/tag-ul nu necesita baterie de alimentare.

Pret: 4 / 5 lei.

card

tag 

Interfoane si videointerfoane

   Un interfon faciliteaza legatura de voce/video dintre doua persoane aflate la o distanta mare (de ordinul zecilor-sutelor de metri. In acelasi timp sistemul este capabil ca prin actionarea unui buton sa deschida/deblocheze o usa. Pentru tarife si instalari - sunati.

Securitate personala

    Pentru siguranta bagajelor dumneavoastra, a animalului de companie sau pentru a gasi un obiect din apropiere folositi alarma portabila nr. 2001.
    Daca aveti suspiciuni ca exista amplasat in casa dvs. un emitator radio, puteti sa-l detectati si sa aflati frecventa pe care emite cu ajutorul montajului nr. 2004.

Nr

Detalii

Foto

 2001
Alarma portabila

   Alarma are doua functii de baza:
- avertizeaza sonor si prin vibratie cand un obiect personal se afla la o distanta mai mare decat cea stabilita fata de dumneavoastra
- ajuta sa va apropiati de un obiect pe care l-ati pierdut.
   Alarma poate sa acopere o distanta maxima de 25m dintre dumneavoastra si obiect. Autonomie: emitator - 3 saptamani (8 ore pe zi) si receptor - 2 luni (8 ore pe zi, cu 32 alarme pe minut)

   Compunere: un emitator de dimensiunile 44x28x8 mm, cu greutatea de 9,3g si care foloseste o baterie CR2032. Receptorul are dimensiunile 60x36x15, cantareste 35,5g si foloseste o baterie de tip AAA.

Pret: 50 lei.

 alarma portabila
 2004
Frecventmetru portabil (10Hz - 2,6GHz)

   Frecventmetrul are 2 game de masurare: 10Hz-50MHz si 10MHz-2,6GHz, astfel ca poate detecta orice tip de emitator radio care emite in aceasta plaja de frecvente. Antena este detasabila, astfel poate masura si semnale pe cablu de 50 ohm.
   Caracteristici: display LCD cu 9 caractere, functie hold, save (pana la 99 de inregistrari), indicator nivel baterie, indicator putere semnal de intrare, alimentare de la baterii/incarcator priza.
   Alimentare: 5V (16340 Li-Ion).

   Compunere: frecventmetru, antena, acumulatori Li-Ion, incarcator priza, manual. Dimensiuni: 85(+86 antena)x50x22mm.

Pret: 300 lei.

 

 frecventmetru

 2005 Mini alarma portabila GSM 

   Alarma este prevazuta cu un senzor PIR, la sesizarea oricarei miscari pe o raza de 5m cu 120 grade deschidere, va efectua un apel catre un numar din reteaua GSM. Alarma este prevazuta cu un acumulator intern (lucreaza independent de orice sursa de energie) si poate functiona neintrerupt pana la 20 de zile (daca nu exista evenimente). Sistemul se poate activa de la distanta printr-un sms si poate permite chiar ascultarea sunetelor ambientale.
   Dimensiuni: 45x30x14mm.
   Frecvanta de operare: 850, 900, 1800, 1900 MHz
   Continut pachet: alarma cu acumulator, incarcator 220V, cablu.
   Pentru a functiona are nevoie de un sim activ (Vodafone, Orange, Cosmote).

Pret: 150 lei.
.

alarma GSM miniNota: * Tarifele includ TVA

 

Detalii site               

Optimizat pentru Mozilla Firefox, minim 1024x768.
Actualizat: ianuarie 2018