Electronica si fotografie

Organizare site              

 

Botez

Cuvant inainte

   La Botez, fotograful trebuie sa sa tina cont nu numai de bebe ci si de invitati. Toata lumea prezenta trebuie sa apara in fotografii. In biserica, cea mai mare provocare este atunci cand bebe este bagat in cristelnita. Acest moment unic si plin de insemnatate religioasa se petrece foarte repede, iar fotograful trebuie sa reactioneze rapid, sa ocupe o pozitie buna si sa evite patrunderea in cadrul principal a altor "fotografi de ocazie".

   Pe toata durata evenimentului, este recomandat ca blitzul sa transmita o cantitate cat mai mica de lumina in directia bebelusului, pentru a nu afecta ochii sensibili ai acestuia. Pe langa fotograful principal mai sunt prieteni, rude cu parintii, care fac fotografii bebelusului cu propriile camere de fotografiat de la distante mici (la mai putin de un metru). Acest lucru trebuie evitat cat de mult posibil sau camerele de fotografiat sa aiba inhibat blitzul.
   Atentie la copii, multi se joaca, alearga si sunt cazuri cand ajung chiar in picioarele fotografului care ii observa mai greu - avand in vedere ca acesta este preocupat cu gasirea celei mai bune pozitii de fotografiat ori cu setarea echipamentului.

 

Detalii site               

Optimizat pentru Mozilla Firefox, minim 1024x768.
Actualizat: ianuarie 2018