Electronica si fotografie

Organizare site              

 

Electronica

  Electronica este un domeniu in continua dezvoltare, care se regaseste in majoritatea lucrurilor care ne inconjoara. Orice dispozitiv electronic este compus dintr-o sursa de energie, componente electronice si suportul fizic pentru conectarea si sustinerea acestor componente. Dispozitivele electronice evolueaza continuu, in special prin micsorarea dimensiunii fizice, cresterea puterii de calcul si a rolului lor in viata noastra de zi cu zi.

  In paginile de electronica de pe acest site se gasesc informatii atat pentru persoane care nu sunt familiarizate cu acest domeniu, cat si pentru persoanele care lucreaza in service-uri sau la instalatii electrice.

  Traim in secolul vitezei si timpul nu ne mai ajunge sa facem tot ce ne propunem. Cautam sa cumparam un produs pentru casa si nu ne putem decide pe care sa-l alegem sau nu stim ce optiuni avem la dispozitie. Pentru orice situatie care se regaseste in (Consultanta tehnica) exista solutii.

  Muncim continuu pentru noi si familia noastra, plecam la servici de dimineata si ne intoarcem seara, avem cateva saptamani de concediu pe an si vrem sa ne bucuram linistiti de ele. La un moment dat in viata noastra apare un sentiment de nesiguranta legat de bunurile noastre si inevitabila intrebare: Dar daca si eu pot fi furat? Cateva solutii sunt prezentate in (Alarme si securitate).

  Uneori ne dorim un lucru si acesta nu se gaseste in magazin sau pe internet. Vrem sa il facem noi, cautam scheme pe internet, consultam forumuri de specialitate, ne cumparam diverse echipamente care sa ne ajute la realizarea produsului dorit si sunt sanse ca in final sa nu ajungem chiar la forma dorita. Pentru ca orice idee personala sa se transforme in realitate exista (Montaje electronice).

  Daca avem un aparat electric la servici sau acasa care s-a stricat din diverse motive si in apropiere nu exista decat service-uri de televizoare sau de masini de spalat, atunci pe pagina de (Service electronice) exista o lista cu diverse aparate ce pot fi reparate. Aparatele ce pot fi reparate nu sunt limitate de lista existenta, orice dispozitiv electronic care s-a defectat merita macar sansa de a fi evaluat inainte de inlocuirea lui cu altul echivalent si mult mai scump.

 

Detalii site               

Optimizat pentru Mozilla Firefox, minim 1024x768.
Actualizat: ianuarie 2018