Electronica si fotografie

Organizare site              

 

Fotografie

   Ce poate fi mai frumos decat o amintire? Ne uitam si acum cu atata nostalgie la fotografiile vechi ale lu` bunica. Fotografia a evoluat de-a lungul timpului nu numai din punct de vedere a camerei foto care capteaza o imagine, dar si a artei in sine si ceea ce doreste ea sa arate. Acum se fac mult mai multe fotografii datorita ieftinirii camerelor foto, a multiplelor posibilitati de printare si de ce nu se poate vorbi de o abundenta de sisteme electronice care au incorporata o camera foto (telefoane mobile, laptopuri, PDA, ceasuri).

   Cine face o fotografie se poate numi fotograf? Este o intrebare grea, dar daca acum 30-40 de ani era un lucru suficient pentru a face o alegere la nunta noastra sau pentru fotografiile de familie, acum trebuie sa cautam pe cineva care sa fie mai mult decat un fotograf de ocazie. Asta ar presupune ca cel care face fotografii pentru diverse evenimente sa aiba in spate o experienta de cativa ani, sa fi urmat un curs de specialitate in domeniu, sa posede un echipament adecvat si sa aiba talent.

    Aici gasiti un sprijin pentru a realiza fotografiile dumneavostra de la cele mai importante momente din viata: botez, nunta / casatorie, majoratul, o cariera in modeling, intalnirea de afaceri, intalnirea de 10 ani sau mai mult cu fostii colegi, dar si pentru publicitate: reclama produselor sau sediul firmei unde lucrati. 

 

 

Choose an image to begin

 

Detalii site               

Optimizat pentru Mozilla Firefox, minim 1024x768.
Actualizat: ianuarie 2018